En trött Alva.

 

Ja se dessa utställningar! Dom tar musten ur en tycker nog Alva. Hon har knappt öppnat ögonen sen vi kom hem. Det var en hård domare men jag gillade henne. Fast vi fick ett Good i dag. Alva som har varit så duktig på träningarna.Slog på bromsen i dag. Så kan det ju bli men hon ska lägga på sig lite mera .Sen trodde hon att hennes första löp är på gång.Vi har också annat nått.För denna frökens mat försvinner väldigt fort annars.Men nu är hon sist vid matskålen. Men roligt har det varit, träffat mycket trevligt RR- folk. Kritiken är utlagd om nån vill kolla.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jannice » Chiva :  ”Håller tummarna och skickar positiva tankar ❤”

  • Marita » Grythytteviken's Ceasar:  ”Grattis till fina killen, riktigt snygg♥♥”

  • Marita » Tess:  ”Vad roliga dom är. Ibland kan jag hitta Nellie på platser som verkar jättetrånga..”

  • Marita » Tira godingen:  ”Så fin hon är ♥♥♥”

  • Marita » Grythytteviken's Chiva:  ”Lycka till med kommande parning♥♥”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-