Alltså dessa fyra RR

Satte på kaffe efter vi hade varit ute! Det var ju inget vidare varmt ute. Men dom höll ju igång som tur var. Jag hade ju inte hunnit tända kaminen än. Så tjejerna hade hoppat upp i soffan. Och när jag vänder mig om. Får jag se att även Balder ville vara där. Han hade satt sig på lilla Alva först. Som sen satte sig upp lite förvånad kanske!! Jag får många skratt ska ni veta..Tur man har mobilen nära till hands sådana gånger.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jannice » Chiva :  ”Håller tummarna och skickar positiva tankar ❤”

  • Marita » Grythytteviken's Ceasar:  ”Grattis till fina killen, riktigt snygg♥♥”

  • Marita » Tess:  ”Vad roliga dom är. Ibland kan jag hitta Nellie på platser som verkar jättetrånga..”

  • Marita » Tira godingen:  ”Så fin hon är ♥♥♥”

  • Marita » Grythytteviken's Chiva:  ”Lycka till med kommande parning♥♥”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-