Alltså dessa fyra RR

Satte på kaffe efter vi hade varit ute! Det var ju inget vidare varmt ute. Men dom höll ju igång som tur var. Jag hade ju inte hunnit tända kaminen än. Så tjejerna hade hoppat upp i soffan. Och när jag vänder mig om. Får jag se att även Balder ville vara där. Han hade satt sig på lilla Alva först. Som sen satte sig upp lite förvånad kanske!! Jag får många skratt ska ni veta..Tur man har mobilen nära till hands sådana gånger.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Tira med sina barn:  ”Så skönt och tryggt för honom att få stanna hos er och att det funkar bra nu. Ha..”

  • Marita » God Jul:  ”En sån stilig pöjk som flyttat hem till er. Sån tur att det ordnade sig så bra f..”

  • Marita » Tira & Albin:  ”Jättefin bild på godingarna♥♥ Kram♥”

  • Åsa » Tira gumman:  ”Jag hoppas att de kommer att gå bra för henne. Många kram på dig Tira ”

  • Lotta Daher » Nu är D-kullen här:  ”Grattis grattis grattis... har alltid gillat Zanzi och dina tikar (självklart ef..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-