4 Generationer

Det här fotot tog jag innan Ester skulle åka. Med gammelmormor Tira, Mormor Alva och mamma Chiva. Kan Tala om att alla valpar har det bra i sina nya hem. Har inte haft orken att ta mig an hemsidan. Efter jag fick min cancerdom, men nu har jag börjat mina behandlingar. Så det ska nog bli bra till slut. Många Kramar till mina goa valpköpare runt om i Sverige. Ni är underbara ska ni veta..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jannice » Chiva :  ”Håller tummarna och skickar positiva tankar ❤”

  • Marita » Grythytteviken's Ceasar:  ”Grattis till fina killen, riktigt snygg♥♥”

  • Marita » Tess:  ”Vad roliga dom är. Ibland kan jag hitta Nellie på platser som verkar jättetrånga..”

  • Marita » Tira godingen:  ”Så fin hon är ♥♥♥”

  • Marita » Grythytteviken's Chiva:  ”Lycka till med kommande parning♥♥”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-